Järnkaminerna behöver DIN hjälp – så här kan du bidra

Dela gärna!

Järnkaminerna har de senaste åren skapat flera förutsättningar för att få antalet medlemmar att växa och för att ge DIF ett ännu bättre stöd hemma som borta. Men för att vi ska kunna ta nästa steg måste vi få in mer hjälp från de viktigaste vi har: Våra medlemmar. Alla kan inte göra allt, men alla kan göra något.

Bli medlem!

Det allra lättaste du kan göra är att själv bli medlem om du inte är det och se till att alla Djurgårdare i din närhet också är det!

BLI MEDLEM HÄR eller via Swish (se bilden):

Styrelsen och ett antal funktionärer gör i dagsläget ett stort jobb på få personer. Allting görs på ideell basis, alltså oavlönat och på fritiden. Det som förenar oss alla är kärleken till Djurgårdens IF och supporterkulturen.

Ju fler vi blir desto mer souvenirer och medlemskap kan vi sälja, till exempel. Ju mer vi säljer, desto billigare resor kan vi arrangera. Desto fler tåg. Fördelarna är oändliga.

Därför ber vi alla Djurgårdare att kolla närmare på hur du kan vara med och hjälpa Järnkaminerna. Här är några exempel:

Souvenirer

Vill du och dina kompisar hjälpa oss sälja souvenirer på matcherna? Vi behöver hjälp såväl hemma som borta. Våra försäljare jobbar ideellt och får se hela eller större delen av matcherna, vi ordnar ackreditering till de som blir “fasta” i organisationen och på bortamatcher får man åka gratis och gå in gratis på matchen om man säljer souvenirer.

Den som engagerar sig på souvenirsidan kan också vara med och ta fram framtidens JK-souvenirer. Vi tar gärna in förslag från de som inte kan hjälpa till lika mycket fysiskt på matcherna också.

Vill du hjälpa till med souvenirerna? Mejla [email protected].

Medlemsvärvning

Just nu har JK cirka 4700 medlemmar och vi hoppas nå 5000-strecket så snart som möjligt. Då behöver vi folk som kan hjälpa till att värva medlemmar i sina kompisgäng, på sina stammishak eller i sin släkt. På matchdagar behöver vi folk som kan hjälpa oss att gå runt och sälja medlemskap, eller stå på något av våra fasta försäljningsställen. Vi behöver också hjälp med att hitta nya medlemsförmåner för medlemmarna.

Vill du hjälpa oss bli fler medlemmar? Mejla [email protected].

Reseklubben

När det gäller vår allra viktigaste verksamhet Reseklubben, dit i princip all vår vinst från ovanstående verksamheter går, behöver vi hjälp med att boka och planera resor tillsammans med reseansvarige. Vi behöver också buss- och tågvärdar, som mot gratis resa och biljett ska se till så att våra bussar tas om hand snyggt, ge våra resenärer den bästa servicen och samtidigt ha jävligt kul.

Vill du hjälpa till med resorna? Mejla [email protected].

Hemsidan

Tycker du att det är kul att skriva texter om DIF, hetsa folk att köpa biljetter, göra bilder, klippa film eller brinner du för att vi ska ha ett uppdaterat sångarkiv? Kanske är du mer tekniskt kunnig och då helst inom WordPress och php. Vi har ambitionen att vara Sveriges bästa hemsida när det kommer till supporterföreningar och då behöver vi din hjälp.

Är du intresserad av att fota på DIF:s matcher i hockey och/eller fotboll? Mejla [email protected].

Vill du bidra med något till hemsidan? Mejla [email protected].

Idéer

Har du en idé om vad du tycker att JK borde göra? Tycker du att våra evenemang som Kaknäscupen och våra samlingar kan utvecklas? Har du en smart lösning på hur vi säljer fler medlemskap? Hör av dig! Vi är alltid i behov av nya idéer och infallsvinklar. Inget förslag är ovälkommet!

Har du en idé om vad JK borde göra mer eller mindre av? Mejla [email protected]

Glöm inte att du också kan gå fram till oss på matcherna vid vårt souvenirbås och ta kontakt med den person som är ansvarig inom respektive område. Vi snackar gärna med er i samband med matcherna.

/Järnkaminernas styrelse