Stor parksamling på JK-dagen – detta gäller!

Dela gärna!

På söndagen den 8 juli är det dags för årets upplaga av JK-dagen som vi firar genom en stor parksamling i parken vid Blåsut/Skärmarbrink, i skuggan av Hovet, Globen och Stockholmsarenan.

Vi uppmanar alla Djurgårdare att vara på plats i parken klockan 12.00 och sedan laddar vi upp tillsammans med bra musik, kall dryck och skönt häng med likasinnade. Klockan 16.00 tar vi oss sedan gemensamt till Stockholmsarenan och sjunger förhoppningsvis fram Blåränderna till tre viktiga poäng i toppstriden!

GÅ MED I FACEBOOKEVENTET!

KÖP BILJETT TILL MATCHEN HÄR

OBS! Se till att hålla rent efter er när ni lämnar parken. Stockholm är vår stad, och vi tar hand om Stockholm. Använd de papperskorgar som finns runtomkring i området.

För er som inte varit med de senaste två åren, här ligger parken (lättast att gå dit från t-banestation Skärmarbrink, notera dock pågående banarbete som gör att det kan vara smidigare att gå från Globens t-bana):

På plats kommer vi att släppa två nya tröjor, en ljusblå Blue Saints-t-shirt och en Sthlm-piké. T-shirten kostar 200 kronor för medlemmar och 250 kronor för icke-medlemmar, pikén kostar 350 kronor för medlemmar och 450 för icke-medlemmar.

Glöm inte En Arena och Östra!

Utöver parksamlingen så välkomnar En Arena på Palmfeltsvägen 1 alla törstiga Djurgårdare som vill hänga där innan matchen. Glöm inte att köpa en “För evigt trogen”-öl då en del av vinsten går till JK:s verksamhet.

Berit hälsar också att Östra ordnar buss till arenan om intresse finns. Då måste man ringa till 08 612 00 14 och boka senast under fredagen. Det går även bra att boka bord om man vill äta riktigt bra husmanskost.