Drygt 500 platser kvar på Sofia till Europa League-matchen

Dela gärna!

Torsdagen den 26 juli kliver DIF för första gången på tio år in i Europaspelet när det är dags att göra entré i Europa League. För motståndet står ukrainska FC Mariupol och cirka 5000 biljetter är sålda.

På grund av Uefas regler kommer Sofialäktaren denna match ha stolar, vilket reducerar kapaciteten på den nedre sektionen. Detta gör att det får plats drygt 1800 personer och av dessa biljetter återstår bara drygt 500 platser.

Djurgårdens IF:s första match i Europa på tio år, det är SJÄLVKLART att du ska vara där. Denna match ingår inte i säsongskortet så säkra din biljett nu! Till en början är endast det nedre etaget öppet – men fyller vi de platserna finns alla möjligheter att skapa ett grymt drag tillsammans!

Låt oss lägga grunden för bortaresan till Odessa. Låt oss lägga grunden för fler Europamatcher i sommar. Nu börjar det – som vi har väntat!

KÖP BILJETT HÄR