Europasamling på nytt ställe i Slakthusområdet!

Dela gärna!

På torsdag är det äntligen dags. Tio års väntan på Europaspel är över och vi går in i Europa Leagues andra kvalomgång mot ukrainska FC Mariupol hemma på Stockholmsarenan.

Det är nu allt börjar. Det är nu vi lägger grunden för bortaresan till Odessa nästa vecka. Det är nu vi lägger grunden för att ge oss själva chansen till fler Europaresor under sommaren och hösten. Nu JÄVLAR är det dags att piska upp en galen Europastämning på vår hemmaplan. Äntligen!

Storsamling på nytt ställe inför matchen

Inför matchen uppmanar vi liksom DIFenders till samling på nya Slaktkyrkan som ligger i Slakthusområdet, några hus bakom En Arena sett från Globens tunnelbanestation.

Stället har samma ägare som En Arena som givetvis är Djurgårdare. Det finns en schysst uteservering mellan husen och det bjuds på välkylda drycker och skön gammal madchester-allsång.

Observera att En Arena INTE är öppet på torsdag utan alla hänvisas till Slaktkyrkan som ligger nästan intill! Adressen till stället är Styckmästargatan 10.

Nu ser vi till att skapa ett riktigt grymt drag redan på samlingen, ta med oss alla år av missat Europaspel och ge oss fan på att vi ska få det här äventyret att leva länge! Ta med alla Djurgårdare du känner, slut upp på Slaktkyrkan och sedan på arenan.

Östra välkomnar Djurgårdare!

Även gamla fina Östra station har öppet denna torsdag och välkomnar alla törstiga och hungriga Djurgårdare. Om det blir tillräckligt många där så ordnas det busstransport till arenan. Ring och boka bord på 08 612 00 14

NU BÖRJAR DET!

Sofialäktaren är slutsåld – men det finns biljetter kvar på övriga sektioner. Köp matchbiljett här!