All info inför DIF-Mariupol på Stockholmsarenan

Dela gärna!

Äntligen dags för Europaspel! Något vi längtat till sedan urminnes tider (nåja åtminstone tio år…) nu är det dags på Stockholmsarenan. Allsvenskan i all ära men för er som är lite äldre vet vilket sinnesjukt drag vi kan skapa om vi bara vill på Europamatcherna. Över 9000 biljetter var sålda på onsdagen och vi hoppas att vi kliver över 10 000! På grund av trycket har DIF öppnat upp försäljningen av Södra övre och kurvan bort mot Slaktis.

Läs krönikan från Tommie Arvidsson inför matchen

KÖP BILJETT HÄR

Här är allt du behöver veta inför DIF-Mariupol

– Storsamling på nytt ställe! Slaktkyrkan på Styckmästargatan 10 är stället där alla Djurgårdare kommer hänga inför matchen. Det har samma ägare som En Arena (som är stängt denna dag) och ligger ett par byggnader längre in i Slakthusområdet. Det finns en riktigt schysst uteservering mellan husen. Möt upp, ta några kalla och sjung upp!

– Stå upp för Djurgår’n och sjung i 90 minuter! Hela arenan ska visa sitt stöd!

– Var inne på läktarna senast 18.30! Arenan öppnar klockan 18.00 så se till att hänga på låset så att alla är inne i god tid för tifoarrangemanget

– Det är stolar även på Sofialäktaren denna match på grund av Uefas regler. Se till att under tifot stå en person per stol för att arrangemanget ska bli så bra som möjligt!

– Låt mobilen ligga kvar i fickan!

– JK finns på plats på Slaktkyrkan och sedan bakom Sofialäktaren och säljer souvenirer och medlemskap samt resa till Häcken borta den 12 augusti. Det går också att anmäla sitt lag till Kaknäscupen den 25 augusti vid vårt souvenirstånd.