Hög tid att studsa tillbaka – stöd DIF mot Kalmar på söndag!

Dela gärna!

Insatsen på planen på Hisingen i söndags var en avgrundsdjup påminnelse om hur det känns när det mesta rasar samman. Nu på söndag är det chans till revansch och hög tid att gräva sig upp ur gropen och försöka bygga en vinnande svit igen!

Djurgår’n behöver ditt stöd på plats, alla dina Djurgårdsvänner behöver hjälpen att sjunga fram laget. Vi på läktarna är de som bär fanan, inte minst när det går tungt. Vi ska prestera det absolut bästa vi kan under resten av den här säsongen, punkt.

Så se till att säkra din biljett till hemmamatchen mot Kalmar på söndag. Matchstart är 17.30 så passa på att ta en kall eller två på En Arena innan match. Vi möts där, sedan ses vi på Sofialäktaren och i Slakthuskurvan.

Vi gör det vi alltid gjort och alltid kommer att göra. Ger allt för Djurgårdens IF!

KÖP BILJETT HÄR