Cupkval på onsdag – åk till Norrköping!

Dela gärna!

På onsdag den 22 augusti inleds resan mot att kunna försvara cuptiteln från i år nästa vår. Kvalet till gruppspelet sker mot Norrköpingslaget IF Sylvia, som spelar i Division 2. Matchen har flyttats till IFK Norrköpings hemmaarena Östgötaporten där vi kommer att husera på Sektion O.

JK arrangerar ingen bussresa till denna match men vi uppmanar alla att ta bil, minibuss, tåg eller annat valfritt färdmedel ner och stötta Djurgår’n i det viktiga cupspelet! OBS! Matchstart är 18.30 på grund av Champions League-kval som spelas senare på kvällen.

Biljetter

Det är direktinsläpp vid den entré bakom Östgötaporten där vi normalt sett har insläpp numera vid bortamatcherna mot IFK Norrköping, entré 3. Vi kommer däremot inte stå på den vanliga bortasektionen utan i hörnet av långsidan närmast bortasektionen, närmare bestämt Sektion O.

Biljetter säljs endast som direktinsläpp och kostar 100 kronor. OBS! Endast kontanter eller Swish.

För mer info, se arenaskiss och biljettinformation på Sylvias hemsida här.