Åk med JK till Trelleborg – buss för bara 200 spänn!

Dela gärna!

Lördagen den 22 september är det dags för en nygammal resa, till Trelleborg i Skåne. Vi hade gärna sett att resan till “Tjångavallen” hade gått via räls, men tyvärr gick det ej att arrangera något tåg denna gång på grund av arbete med banan och broar som stänger av trafiken.

Istället väljer vi, för att få ned så mycket folk som möjligt på den enda återstående lördagsmatchen, att subventionera vår bussresa ner så att priset per resenär blir endast 200 kronor för medlemmar. För icke-medlemmar är priset 360 kronor men då ingår ett medlemskap i JK.

MEDLEMMAR BOKAR HÄR (Mina sidor)

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR

Det egentliga priset per person, helt utan subventionering, skulle vara över 800 kronor. Anledningen till att vi kan gå in och sänka priset på detta sätt är vår medlemstillströmning som fortsätter vara god. I förra veckan passerade vi 5000 medlemmar betydligt tidigare än förra året. Att vi kan sänka priset så här mycket i år innebär givetvis inte att det kommer vara likadant varje år, så passa på att resa med oss och passa på att bli medlem i Järnkaminerna om du inte är det. Du stöttar alla som vill stötta DIF på plats alltid oavsett!

Vi återkommer med exakta avresetider men räkna med tidig avresa på lördagsmorgonen och sen hemkomst natten till söndag.

ÅK TILL TRELLEBORG!