Damderby mot Bajen den 12 september – stöd DIF på Stadion!

Dela gärna!

I Damallsvenskan har våra fotbollstjejer en riktigt trevlig derbysvit mot Bajen, och i helgen bröt herrarna sin på Stockholmsarenan.

Onsdagen den 12 september spelas ett nytt derby mellan DIF och Bajen, i Damallsvenskan på Stadion. Förutom att det är derby står det oerhört viktiga poäng på spel i kampen precis ovanför kvalstrecket där båda lagen huserar.

Ditt stöd på plats behövs, oavsett hur många matcher du varit på i år eller tänkt gå på senare är det hög tid att dyka upp! Varför inte passa på att käka en god middag och ta några kalla på Östra inför matchen?

Om du inte köpt till säsongskort kostar en matchbiljett 80 kronor för vuxna och 50 kronor för ungdom (6-20 år), pensionär och student. Barn under 6 år går in gratis.

KÖP BILJETT HÄR!

Foto: Johan Sahlén