För vår stolthet, för våra färger – köp biljett till årets sista derby

Dela gärna!

Ingen kan förneka att läget i våra led är tyngre just nu än i våra antagonisters. Men det finns en enda dag den här säsongen när allt det är inte spelar någon roll, när det enda som betyder något är vår hemmaplan – och 90 minuters kärlek och hat.

Söndagen den 21 oktober kommer Solna aik till Stockholmsarenan och vi ska visa vilka vi är och varför vi alltid kommer vara ljuset mot mörkret, oasen mot asen.

Klockan 09.00 på tisdagen denna vecka släpps biljetterna till derbyt (samt till DIF-IFK Göteborg och avslutande DIF-Sirius) till medlemmar i DIF Fotboll. Se då till att säkra dina biljetter omgående! Vi ska inte ge gnagarna chansen att köpa upp sittplatsbiljetter till detta derby!

MISSA INTE: Det finns redan nu ett paket med klackbiljetter till dessa tre matcher för ett sjukt bra pris – 320 kronor! Köp klackpaketet här!

ALLA TILL STOCKHOLMSARENAN 21 OKTOBER!