Mot tredje raka – stöd DIF på Hovet på torsdag!

Dela gärna!

Hemmapremiärsegern mot Rögle följdes i helgen upp med hela 8-2 borta mot Örebro, med ett hattrick av självaste “Hank the Tank” (bara en sån sak!). På torsdag är det dags för hemmamatch igen och vi hoppas få sjunga hem en tredje raka trepoängare till DIF!

Matchen spelas mot Mora som senast vände och vann precis i slutet borta mot Frölunda. Matchstart är som brukligt 19.00 och vi hoppas på en inställning i klacken likt den i premiären – oavsett om det är mer eller mindre publik denna match.

KÖP BILJETT HÄR

Souvenirförsäljning vid A18

Utanför klacksektionen har vi som vanligt öppet i vårt bås där du kan köpa snygga souvenirer och bli medlem i JK. En nyhet på hockeyn just nu är att vi har våra två populäraste t-shirts, JK-skölden och Blue Saints-skölden, i barnstorlekar (60-160). Köp en present till någon liten Djurgårdare!

VI SES PÅ HOVET!