Östersund hemma på söndag – Vi går på fotboll och sjunger högt!

Dela gärna!

Efter en riktigt trevlig resa till Vångavallen i lördags där tre poäng bärgades hem till huvudstaden, så står ännu en bortamatch på schemat nu på onsdag. Järnkaminerna skickar upp en buss uppåt i landet, och all info om den resan hittar du här!

Med det täta spelschemat så blickar vi även fram mot nästa hemmamatch, där Östersund står för motståndet på Stockholmsarenan nu på söndag, med avsparkstiden 17:30.


Efter en rad mediokra resultat och publiksiffror på hemmaplan så är det upp till var och en att rannsaka sig själv och bidra till en vändning på den negativa trenden. Över 11.500 biljetter är redan sålda till matchen, och nu handlar det om vår stolthet resten av säsongen.

Få med polaren som är tveksam. Väck ditt kompisgäng och förklara hur kul det är att hänga innan match och gå på Djurgår’n. Bjud med familjen eller kollegorna. Folk drar folk!

KÖP BILJETT TILL MATCHEN HÄR!


Nu avslutar vi säsongen snyggt – Gå på DIF och sjung högt!