Vi ses på En Arena inför Östersund hemma!

Dela gärna!

På söndag spelar DIF hemma mot Östersund på Stockholmsarenan och över 13 000 har redan köpt biljett till matchen. Vi hoppas givetvis på att kunna glädjas lite under resten av säsongen även om de absoluta topplaceringarna tycks vara utom räckhåll just nu.

Vi som går på matcherna är nu är vi som alltid kommer stå kvar för Djurgårdens IF. Vi som gått genom stormar och framgångar ihop. Låt oss ge allt för varandras skull, oavsett vad som sker på planen.

KÖP BILJETT HÄR

Samlingsinfo

Vi samlas tillsammans på En Arena som öppnar klockan 14.00 denna dag. Där kommer det som vanligt gå att hitta goda drycker och bra käk för alla hungriga och törstiga Djurgårdare. JK finns också på plats och hos oss kan du köpa souvenirer, bli medlem och skriva upp dig på kommande resor.

Berit med personal hälsar också att gamla fina Östra station så klart har öppet och att det ordnas med buss till Stockholmsarenan precis som vid övriga hemmamatcher. Boka bord via 08 612 00 14.