Lördagsmatch mot Luleå – över 7000 sålda!

Dela gärna!

Säsongens tredje hemmamatch i hockeyn blir också den allra första lördagsmatchen för året – äntligen!

Efter en bortamatch i Jönköping mot HV71 på torsdagen är det Luleå som kommer till Hovet på lördag och alla vet vad som gäller. Vi hoppas på ett välfyllt Hovet och en taggad klack som ska ge allt för Djurgår’n och göra allt för att få motståndarna ur balans.

På fredagskvällen var över 7000 biljetter sålda men det återstår en del i kurvan! Luleå verkar komma med ganska mycket folk till bortasektionen så se till att stötta DIF på plats!

Se till att säkra din plats på Hovet denna lördagskväll! KÖP BILJETT HÄR

Souvenirer på Greken

Inför matchen som börjar 18.00 uppmanar vi alla Djurgårdare att samlas på Greken från eftermiddagen. Där kommer vi att sälja ett mindre souvenirutbud samt JK-medlemskap innan vi öppnar vår försäljning i båset inne på Hovet vid sektion A18. Vi ses!