Nu slår vi medlemsrekord igen!

Dela gärna!

2017 hade Järnkaminerna totalt 5227 medlemmar vilket var första gången över 5000 och en rejäl putsning av medlemsrekordet från 2003 (4836). Nu är vi på god väg att slå rekord i år igen – på måndagsmorgonen var det bara 42 medlemmar kvar till rekord!

Låt oss slå rekordet innan helgens hockeymatch mot Luleå! BLI MEDLEM NU! Den som blir medlem nummer 5228 för i år kommer få en överraskning!

Alla som är med i JK är, oavsett hur mycket de själva går på matcher, med och stöttar en aktiv läktarkultur i såväl fotboll som hockey. Vi vill se till att DIF har ett så bra stöd som möjligt både på hemma- och bortaplan. Trots att våra buss- och tågresor håller väldigt hög klass har vi kunnat bibehålla sjukt bra priser vilket beror på att vi har många medlemmar. Tänk då vad vi kan göra med ännu fler.

Läs mer om JK:s arbete under första halvan av 2018 i denna längre redovisning.

Är du inte medlem än? BLI MEDLEM HÄR

Du kan också bli medlem via Swish! Swisha 150 kronor till 123 160 55 18 och skriv personnummer och mejladress som meddelande.