Färga Globenområdet blårandigt – samlas inför derbyt på söndag

Dela gärna!

Man kan lugnt säga att vi haft roligare utgångslägen med fem omgångar kvar av Allsvenskan än vi har just denna säsong. Men på söndag är det dags att lägga ALLT det där åt sidan för en dag, för en match.

Vi möter våra antagonister sedan 1891 och det handlar om vår heder och ära, precis som alltid. Chansen att få knäppa gnagarna på fingrarna är alltid värd att ge allt för, oavsett vad som händer före och efter matchdagen.

Det finns fortfarande ett par tusen biljetter kvar på arenan, se till att de köps upp av Djurgårdare! KÖP BILJETT HÄR!

Samling i Globenområdet – och buss från Östra!

Denna dag, precis som alla hemmaderbyn, ser vi till att samlas på pubarna runtomkring Globentorget och givetvis på En Arena inför matchen. Från klockan 11.00 vill vi se Djurgårdare på alla hak som sjunger upp tillsammans inför mötet med packet.

Berit med personal hälsar även hjärtligt välkomna till Östra station denna derbydag, och ordnar också buss direkt till Stockholmsarenan. För att boka bord och anmäla intresse för bussen – ring Östra på 08 612 00 14.