Historiskt innebandyderby på torsdag – framåt Djurgår'n!

Dela gärna!

På torsdag är det dags. För första gången möts Djurgården och Solna aik i en seriematch i innebandy. För två år sedan möttes lagen i DM-finalen i Eriksdalshallen som då var utsåld, en match som DIF för övrigt vann trots att vi då spelade i en lägre division.

Nu är det dags igen – och det är dags att fylla Eriksdalshallen och ge krigarna i DIF Innebandy ett välbehövligt tillskott i kassan samt stöd på läktarna. Flera av spelarna och ledarna runt laget är riktiga Djurgårdare som lär vara minst sagt taggade mot Gnaget. Det historiska derbyt spelas torsdagen den 25 oktober klockan 19.00.

Biljetterna kostar 150 kronor för vuxna och 50 kronor för barn. Förutom förköp kommer det även finnas direktinsläpp för samma priser, men medlemmar i Järnkaminerna går in för endast 50 kronor vid uppvisande av medlemskort.

Fyll hallen – stötta Djurgår’n!

KÖP BILJETT HÄR