Sjung för vår stolthet ikväll!

Dela gärna!

Det är inte alltid någon dans på rosor att vara en engagerad supporter. När man väl tror att allt är frid och fröjd, när vi äntligen är tillbaka i toppen igen, vinner derbyn och titlar slutar säsongen ändå i ingenmansland samtidigt som våra rivaler är i toppen.

Vi kan vara överens om att 2018 varit en berg-och-dalbana som på många sätt slutat i en dal. Men denna onsdag, denna efterlängtade vardagsmatch, detta hatmöte med Götet, denna fest för UCS ska vi använda som en nystart! Kom till Sofialäktaren och gör allt det du vill att vi ska kunna göra varenda match hela säsongen. Sjung för Djurgår’n och ha jävligt kul!

Vi har två val nu; antingen sitter vi alla själva hemma och sörjer över vår havererade säsong och att råttorna förmodligen tar guld, eller så samlar vi hela Djurgårdsfamiljen på Stockholmsarenan och sjunger högre och stoltare än någonsin. För att visa oss själva att vi fortfarande kan och visa att vad som än händer så är vi stolta djurgårdare. Det finns nog ingen bättre terapi än att stå tillsammans med Djurgårdsfamiljen och sjunga högt för skölden.

Låt oss skapa ett sjuhelvetes drag!

Har du inte biljett till matchen än – köp det här!