Samling på En Arena inför Isakssons sista match!

Dela gärna!

På söndag är det dags att tacka av Andreas Isaksson efter två SM-guld och två cupguld med DIF och 133 landskamper. Alla Djurgårdare ska såklart sluta upp och hylla en av våra absolut bästa spelare någonsin!

Inför matchen från klockan 11.00 samlas vi på En Arena på Palmfeltsvägen 1. Där finns mat och dryck för festsugna Djurgårdare!

Ny halsduk släpps på plats!

På plats släpper vi också vår nya halsduk med Järnkaminerna på ena sidan och Stockholm på andra sidan. Denna kostar 200 kronor för medlemmar och 250 kronor för icke-medlemmar. Halsduken kommer också upp i vår webshop under söndagen!

Söndagen är också sista chansen att köpa en av våra populära Sthlm-tshirts som nu finns i alla storlekar igen en sista gång i begränsat antal.

Vi har såklart också med oss vårt övriga souvenirutbud! Vi säljer souvenirer på En Arena fram till cirka 13.45, sedan finns vi på plats från cirka 14.00 bakom Sofialäktaren. Vi tar kort, kontanter och Swish!