Så förnyar du ditt medlemskap i JK för 2019

Dela gärna!

Här är allt du behöver veta om hur du blir medlem i Järnkaminerna för 2019.

FÖRNYA DIREKT MED KORTBETALNING VIA MINA SIDOR – KLICKA HÄR

Hur förnyar du?

  • Leta efter ”Epost-avi från Järnkaminerna” i din mejl! Denna kan betalas precis som en vanlig faktura eller räkning. Om du betala via internetbank kommer du kunna välja att nästa år få avin som en e-faktura.
  • Ni som redan ifjol valde e-faktura kommer att få upp denna direkt i er internetbank.
  • Du kan logga in på ”Mina sidor” och betala ditt medlemskap med kort där under fliken ”Ekonomi”.

Om du inte har fått någon inbetalningsavi via mejlen innan fredagen den 16 november – kontakta oss via [email protected].

OBS! Barn födda 2007 eller senare kommer att betala en barnavgift på 50 kronor plus serviceavgift. Om du fått en fullpris-avi i ditt barns namn – kontakta oss!

Var du inte medlem 2018?

Du är förlåten! Fixa ditt medlemskap för 2019 här!

Viktigt: Förnya via nätet!

Mejlutskicken till alla medlemmar är betydligt billigare för oss att genomföra än att skicka ut fakturor via pappersutskick. Därför uppmanar vi alla att så snart som mejlet trillar in förnya direkt där eller via ”Mina sidor”. Då sparar vi pengar som vi kan lägga på betydligt roligare saker direkt under 2019.

Varför ska du förnya?

Tack vare ditt och alla andras engagemang för Djurgårdens IF och vår supporterkultur kunde vi bland annat skicka iväg två stycken supportertåg under 2018 – till Östersund och Malmö FF borta i fotbollen. Vi har haft flera samlingar runtomkring fotbollen, vi har genomfört Kaknäscupen och styrt billiga men väldigt bra bussresor. Utan din och alla andras medlemsavgifter hade detta varit i princip omöjligt.

Till exempel kostade de tre sista resorna i fotbollen endast 100 kronor för våra medlemmar (sena bokningar till Kalmar kostade 200) och vi kunde skicka en buss till hockeypremiären för endast 50 kronor per person.

När du själv betalat medlemsavgiften, peppa alla dina Djurgårdspolare och sektionsgrannar att göra samma sak så kommer 2018 innehålla ännu flera sköna överraskningar!

2018 slog vi medlemsrekord igen och hamnade till sist på 5263 medlemmar. Målet inför 2019 är givet: Vi ska nå nästa milstolpe på 6000 medlemmar – MINST! 7000 medlemskort är beställda och skulle vi bli av med samtliga innebär det ett viktigt tillskott i budgeten där den allra största delen går till att bibehålla våra prisvärda resor trots att de blir dyrare att arrangera. Därför är det viktigt att vi får in många medlemmar direkt och ökar i medlemsantal 2019!

Ju fler medlemmar – desto bättre förutsättningar för bra och prisvärda resor!

 

 

Kontrollera dina uppgifter!

För att kunna söka bidrag till exempelvis våra resor krävs att alla våra medlemmar har korrekt födelsedatum registrerat i vårt medlemsregister. Därför ber vi dig som förnyar medlemskapet att logga in på ”Mina sidor” och kontrollera dina uppgifter. Fyll i födelsedatum om det saknas eller rätta till eventuella fel.

Hjälp oss gärna med detta, tack på förhand!