Bojkott av kiosker och barer på Hovet!

Dela gärna!

Med start på onsdagens hemmamatch mot HV71 utlyser Järnkaminerna en bojkott av kiosker och barer på våra hockeymatcher. Vi uppmanar alla Djurgårdare att inte köpa någon mat och dryck på arenan!

Priserna i kioskerna har länge varit dyra men har eskalerat under det senaste året. Några aktuella exempel är 39 kronor för en halvliters bubbelvatten eller 57 kronor för popcorn. Detta gör det alldeles för dyrt för Djurgårdare med familj att gå på hockey på Hovet. Vi har fått flera vittnesmål från föräldrar som väljer att inte gå på hockey lika ofta längre eftersom alla kostnader på och runt Hovet är för stora.

Dessutom är det endast en mikroskopisk andel, om ens någon alls, som tillfaller de klubbar som spelar på Hovet.

Vi är Hovets absolut mest frekventa hyresgäster varje år och antagligen är vår trogna publik också de som spenderar mest pengar i barer och kiosker. Låt oss därför slå till där det gör som ondast för Stureplansgruppen Arena Catering – i plånboken.

Vi hoppas att en kraftigt minskad försäljning på hockeymatcherna på Hovet kan leda till en förändring och det snart.

Vi kommer att fortsätta uppmana till bojkott så länge ingen förbättring sker. Detta gäller även på Globen den 26 december då Stureplansgruppen har serveringen även där!
– Hjälp oss sprida ordet om bojkotten till alla Djurgårdare du känner, oavsett sektion! Dela den här texten och den bifogade bilden.
– Ska du äta eller dricka i samband med matcherna? Se till att göra det innan du kommer till arenan.

För Djurgår’ns bästa – nu och i framtiden!

JÄRNKAMINERNA STOCKHOLM