Sista matchen 2018 – stötta Djurgår'n på Hovet mot viktiga poäng!

Dela gärna!

Det blev inte alls som någon ville i Globenmatchen mot HV71 inför 13 574 åskådare på annandagen. Nu är det ett faktum att vi är på god väg att trilla ut från slutspels- och play in-platserna och vara nere på plats 11 inom kort om inget händer.

På söndag har du chansen att vara med och påverka, att vara med och skapa vändningen den här säsongen! Låt oss stötta laget när de behöver det som mest!

Växjö Lakers står för motståndet och minst sagt viktiga poäng står på spel. Fyll kurvan!

KÖP BILJETT HÄR

Fynda bland våra nya souvenirer!

Vi har nyligen släppt flera nya souvenirer, perfekt att spendera julklappspengarna på! Eller vad sägs om vår nya Blue Saints-halvzip, Hovet-t-shirt och halsduk eller Järnkaminerna Stockholm-halsduken? Alla dessa säljs i båset utanför A18.

Dessutom har vi flera reatröjor som endast finns i vissa storlekar, det handlar om vår S:t Erik-t-shirt och vår vita Blue Saints-t-shirt. Dessa kostar endast 100 kronor och finns bara i large och XXL respektive bara i XL.

Mellandagsrea – flera halsdukar för 100 kronor styck!

Just denna match säljer vi också ut flera av våra halsdukar för endast 100 kronor. Gör ett fynd hos oss!

Vi tar kort, kontanter och Swish i souvenirbåset! Du kan också förnya ditt medlemskap i Järnkaminerna för 2019 och få kortet direkt i handen!

Bojkotten fortsätter

Inför hemmamatchen mot HV häromveckan utlyste vi en bojkott av kiosker och barer på Hovet (och Globen) med anledning av prissättningen. Vi vill påminna om att denna bojkott kvarstår på söndag. Läs hela det tidigare uttalandet här.