Nu hjälps vi åt att lyfta i tabellen – fyll Hovet på lördag!

Dela gärna!

Efter en riktigt tung period för alla oss Djurgårdare har DIF Hockey nu tagit två raka trepoängare och för första gången på flera år vunnit på JK-dagen på Hovet när Linköping besegrades med 6-3 i lördags. Äntligen!

Nu är det dags att tillsammans rida vidare på den vågen och den positiva känslan som infann sig både på isen och på läktarna. Vi är grymma när vi väl bestämmer oss! Nästa chans att göra det har vi alla redan nu på lördag när Brynäs kommer på besök och redan i helgen var över 6500 biljetter sålda – vi kan gå mot fullsatt igen!

KÖP BILJETT HÄR

Fynda våra nya souvenirer!

Vi har släppt en hel del nya souvenirer den senaste tiden, bland annat tre nya halsdukar, en Hovet-t-shirt och vår nya Blue Saints-halvzip. Allt detta och mycket till hittar du i vårt souvenirbås utanför A18 där du också kan bli medlem i JK för 2019 och få medlemskortet direkt i handen. Vi tar kort, kontanter och Swish!

Brynäs-DIF på fredag – köp biljett via nätet!

På fredag är det dags för veckans första möte med Brynäs, i Gavlerinken i Gävle. Vi har ingen organiserad resa men uppmanar alla Djurgårdare som kan att stötta laget på plats. Biljetter till bortastå går nu att köpa via Brynäs biljettsida här!