Fyll Hovet mot Färjestad!

Dela gärna!

Efter en riktigt skön 6-1-kross i Göteborg på lördagen är det dags att vända hem till Hovet för den sista hemmamatchen innan kommande landslagsuppehåll. Det blir ett klassiskt möte med Färjestad, och viktiga poäng i toppstriden står på spel.

På söndagen var cirka 6500 biljetter sålda och bara 300 biljetter fanns kvar i klacken. Se till att dessa tar slut nu! Bortasektionen är redan slutsåld så ditt stöd kommer att behövas för att tysta de inflyttade Karlstadbönderna!

KÖP BILJETT HÄR!

På måndagsmorgonen meddelade DIF Hockey att supertalangen Alexander Holtz, nyss fyllda 17 år, gör SHL-debut i truppen. Bara en sån sak!

Missa inte våra nya mössor!

Det börjar bli rejält kallt ute och vad passar då bättre med en snygg och skön DIF-mössa på huvudet? På torsdag den 24 januari mot Malmö på Hovet släpper vi inte bara en utan två nya mössor.

Mössorna kostar 200 kronor styck för medlemmar och 250 kronor för icke-medlemmar. Man kan bli medlem på en gång i båset utanför A18!

Det är två nya modeller, en mörkblå lite tjockare mössa med JK-skölden på grå bakgrund, och en vit tunnare mössa med Sthlm-tryck:

Vi tar kort, kontanter och Swish i souvenirbåset! Missa inte heller att fynda någon av våra senaste souvenirer: