Tredje bussen på väg att fyllas – åk till Hässleholm!

Dela gärna!

Lördagen den 23 februari är det dags att kicka igång bortaresesäsongen för fotbollen 2019! Hässleholms IF stor för motståndet i den andra gruppspelsmatchen i Svenska Cupen och spelplats är Österås IP i Hässleholm.

Vi har redan i januari månad lyckats fylla två bussar och lite till så nu återstår mindre än hälften av platserna på buss 3! Förhoppningsvis stannar vi inte där, boka nu!

Denna resa kommer att kosta 495 kronor för våra medlemmar, en prissumma som är subventionerad av Järnkaminerna med 400 kronor per person. För att resan skulle ha gått plus/minus noll hade vi egentligen behövt ta nästan 900 kronor i pris.

Att vi kan få ned priset är dels tack vare ett fantastiskt 2018 från våra resenärer där vi inte hade en enda extra städkostnad på våra resor, något som aldrig hänt tidigare. Dels kan vi subventionera eftersom fler och fler förstår värdet av att snabbt förnya sitt medlemskap för nästa år i Järnkaminerna! Cirka 2300 personer har redan gjort det – men vi kan så klart bättre! FÖRNYA DU MED!

MEDLEMMAR BOKAR HÄR (Mina sidor)

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR

Tider

Avresetider med mera kommer senare, men räkna med avresa cirka 06.00 från Stockholm.

Matchbiljetter

Observera att matchbiljett inte ingår i resans pris, och man måste lösa biljett på egen hand! Hässleholms IF har släppt matchbiljetterna som lär ta slut. Köp biljett här!

OBS! Använd medlemsbokningen även om du var medlem 2018 men ännu inte förnyat. Du kan förnya via Mina sidor när du ändå är inne där. Medlemskap för 2019 krävs för att åka med bussarna och vi kommer att kontrollera detta inför och vid själva resan.

Inled fotbollssäsongen på bortaplan med en skön tripp till Hässleholm!