Hjälp regerande mästarna vidare i cupen på söndag!

Dela gärna!

Efter 2-1 mot Frej och 3-0 mot Hässleholm har vi allt i egna händer inför gruppfinalen mot Elfsborg i Svenska cupen på söndag. Matchstart är 15.00 och platsen är Stockholmsarenan.

Vid oavgjort eller seger går vi vidare, vid förlust åker vi år. Vi minns alla hur fantastiskt slutspelet i cupen var förra året och vill vi skapa nya sådana minnen är det på söndag du måste vara på plats! Dra med polarna som var på cupderbyt och cupfinalen ifjol och slut upp på Sofialäktaren på söndag!

KÖP BILJETT HÄR

Om du köpte säsongskort när cupen ingick hittar du dina biljetter så här.

Samlingsinfo

En Arena har precis som inför Frejmatchen öppet från klockan 12.00 och det finns som vanligt valda drycker och buffé att köpa för hungriga och törstiga Djurgårdare. JK finns också på plats och säljer våra senaste souvenirer, både på En Arena och bakom Sofialäktaren på plan 5.

Glöm inte att gamla fina Östra station har öppet i princip alla hemmamatcher och vi uppmanar alla att göra minst ett besök där inför en match i år, gör alla det skulle det betyda mycket för både Berit och personalen och för oss själva! Håll utkik på Östras Facebooksida för den senaste informationen.