Rösta på Årets Järnkamin i ishockey 2018/2019

Dela gärna!

Det är dags att utse Årets Järnkamin i ishockey 2018/2019. Du har chansen att vara med och rösta fram vinnaren.

Precis som vanligt handlar det inte bara om poängsnitt utan betydligt mer om inställning. Om hur man burit DIF-skölden på ett värdigt sätt. Kampvilja, uppoffrande spel, hårda tacklingar och lagkänsla premieras.

Rösta längst ned i denna artikel! Omröstningen stänger på fredag den 8 mars klockan 23.59.

Här är spelarna som nominerats av Järnkaminernas styrelse, med tillhörande motivering:

#55 Alexander Urbom

Har växt ut till en riktig försvarsgeneral under det senaste året. Är alltid skoningslös i egen zon, står alltid upp för sina lagkamrater och framför allt sin målvakt. Offrar sig för laget i alla lägen – särskilt när utvisningar ska dödas eller ledningar försvaras.

#40 Jacob Josefson

Den stora fixstjärnan har också ledaregenskaper och ett Djurgårdshjärta av sällan skådat slag. Att han spelade vidare en hel period med en av de vidrigaste skador man hört talas om säger det mesta. Han älskar att få vara kapten i Djurgårdens IF.

#37 Jesper Pettersson

Han må vara en av våra mindre backar, men det finns ingen som är för stor för Jesper att ge sig på. Tar fighter för sina lagkamrater, smäller till lite extra när det behövs och håller rent runt det egna målet.

#34 Daniel Brodin

När det går som tyngst i matcherna kan man alltid räkna med att det finns en spelare som vill något annat – och det är Brodin. Hans tacklingar har väckt såväl publik som lagkamrater gång på gång denna säsong. Dessutom har han börjat producera livsviktiga poäng på löpande band.

RÖSTA HÄR: