Äntligen premiär – här är allt du behöver veta

Dela gärna!

Nu är det äntligen dags. Vår i luften och fotboll står på programmet – DIF-GIF Sundsvall på Stockholmsarenan!

  • Vi uppmanar alla Djurgårdare att samlas på En Arena som på premiärdagen öppnar direkt efter lunchen (cirka 14.00) och välkomnar alla sångglada Djurgårdare! Även Östra har självklart öppet denna dag och fixar buss – boka bord och bussplats på 08 612 00 14!
  • Klockan 17.45 är det dags för Hemmapremiärens torgfest som inleds i Arenagången och sedan tar vi oss tillsammans via Globentorget till insläppet. Slut upp så inleder vi säsongen med riktig feststämning! Gå med i Facebookeventet här.
  • Var inne på läktaren senast 18:30. Detta gäller samtliga sektioner på arenan.
  • Flytta inte på något tifomaterial.
  • Lämna telefonen i fickan, både i marschen och på läktaren. Sjung och ge allt för Djurgår’n!
  • JK släpper en ny t-shirt på premiären, med trycket “100% Djurgårdsjävel”. Den kostar 200 kronor för medlemmar och släpps på En Arena inför matchen. Vi säljer också souvenirer bakom Sofialäktaren på plan 5.

Biljettinfo!

  • Det är sålt drygt 20 000 biljetter och vi hoppas att så många Djurgårdare som möjligt tar med sig en vän och sprider ordet även på matchdagen. Sprid denna biljettlänk på dina sociala medier: https://diffotboll.ebiljett.nu/Home/Tickets/92/false
  • Det är slutsålt på lösbiljetter på Sofialäktarens nedre del. Det enda sättet att få en plats där är att köpa säsongskort. Köp säsongskort här! För dig som vill köpa lösplåt och stå i klacken finns det ett fåtal biljetter kvar på övre!