Åk med JK till semifinal 5 i Karlstad på söndag!

Dela gärna!

I och med måndagens sköna seger med 5-3 på Hovet är det klart att det blir en semifinal 5 på söndag på bortaplan i Karlstad. Dit ordnar vi också en bussresa för alla Djurgårdare som vill stötta laget på bortais!

Resan kostar 350 kronor för medlemmar i Järnkaminerna. Är du inte medlem kan du bli det på en gång och då betalar du 510 kronor för resan och medlemskapet (160 kronor inkl. serviceavgifter).

Hjälp oss sprida ordet redan nu så att bussen kan rulla på söndag!

MEDLEMMAR BOKAR HÄR (Mina sidor)

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR

Hoppa på längs vägen?

För er som bor på landsort går det att hoppa på längs vägen, till exempel i Örebro. Skriv i din bokning så kontaktar vi dig inför resan angående upphämtningsplats.

Matchbiljetter

Biljett till matchen ingår ej i priset på resan men alla som åker med JK är garanterade plats på bortastå för 100 kronor.

På onsdagens bortamatch och i övrigt gäller den biljettinformation vi tidigare skrivit om:

Det är direktinsläpp på bortastå, för 100 kronor styck. Om man är ett större sällskap och/eller åker långt för att ta sig till matchen kan man skicka en förfrågan om att boka/lägga undan biljetter till [email protected].

Det går också att köpa biljetter till den intilliggande sittplatssektionen A2 bredvid bortastå. Dessa biljetter köps via nätet och kostar 225 kronor.

STÖD DIF PÅ PLATS I KARLSTAD!