Stötta blåränderna mot Elfsborg på söndag!

Dela gärna!

Efter en tid med resultat som inte gått vår väg så är det nu dags för hemmamatch på söndag mot Elfsborg och en viktig chans till plåster på såren för den extremt tunga derbyförlusten.

Drygt 10.500 biljetter är sålda och vi hoppas att så många som möjligt nu knyter näven och köper biljett för att komma och stötta grabbarna till tre otroligt viktiga poäng! Vi på läktaren ska ge allt vi kan från inmarsch till slutsignal. I med och motgång ska vi stötta vårt kära Djurgår’n!

Avspark kl 17.30 på Stockholmsarenan! KÖP BILJETT HÄR!

Hajpa på sociala medier, sprid ordet, bjud med vänner och familj och bjud polare som normalt sätt inte brukar gå så visar vi ytterligare en gång att vi är Sveriges bästa supportrar. Vi viker oss inte för något!

Och en sista sak, i klacken sjunger man i 90 minuter plus minus stopptid. Telefonen kan du lämna i fickan.

SJUNG FÖR DJURGÅR’N!