Fyll Sofialäktaren på sista hemmamatchen innan uppehållet!

Dela gärna!

Nu på söndag så väntar sista hemmamatchen för vårsäsongen, sedan får vi vänta ända till den 1 juli för att se vårt kära Djurgår’n på Stockholmsarenan igen! Mot Elfsborg var det drygt 10.000 Djurgårdare på plats, nu på söndag så vill vi se en större uppslutning och betydligt fler än så på plats!

Grabbarna behöver allt stöd och med publiken i ryggen så vet vi att det brukar vara ett enormt taggat lag som kliver ut på planen. I segern mot Elfsborg fick vi verkligen se vilken krigaranda som det här laget kan plocka fram.

Dessutom är det löningshelg, så se till att få dina vänner hajpade och se till att fylla läktarna nu och verkligen sjunga hem tre poäng i toppstriden. För vad är bättre än att se DIF på plats och en klack som skapar en stämning som bara Sofialäktaren kan göra?

DIF-Östersund, 15.00 på söndag.

KÖP BILJETT HÄR