Samlingsinfo inför lördagsmatchen mot Sirius

Dela gärna!

Det är lördagsmatch i augusti och vi är serieledare i Allsvenskan! Oavsett väder och vind är det dags att bege sig till arenaområdet från tidigt och sjunga upp med Djurgårdsfamiljen!

Sofialäktaren Open Air #007

Sofialäktaren bjuder in till sitt sjunde Open air och det kommer bli grymt som vanligt! I eventet på Facebook presenteras lineupen bakom spakarna under veckans gång så bjud in dina Djurgårdsvänner och håll utkik där. Klicka här för att komma till Facebookeventet!

Slaktkyrkan före och efter match

Samtidigt har Slaktkyrkan öppet för hungriga och törstiga Djurgårdare på lördag. Stället smäller upp portarna klockan 12.00 och det kommer att finnas ett extra tak över uteserveringen på plats till lördag vid eventuellt regn. Slaktkyrkan är också öppen efter matchen.

VIKTIGT:

Oavsett var och hur du väljer att samlas på lördag – glöm inte detta: Det är på läktarna vi ska vara 100 procent och ge allt för Djurgår’n. Nu innebär varenda match en potentiellt avgörande match i toppstriden och du ska kunna ge allt på läktaren. Kan man festa kan man sjunga! Håll en lagom nivå till och under matchen och var på läktarna i god tid före avspark och till andra halvlek!

SJUNG FÖR DJURGÅR’N!