Dags för ännu en final – fyll läktarna mot Falkenberg!

Dela gärna!

Det är mycket Djurgår’n just nu, och det älskar vi!

Måndagens seger mot Helsingborg och fredagens seger i Sundsvall var enormt viktiga i toppstriden, och nu fortsätter jakten på den absolut ädlaste valören. Nästa hemmamatch är mot Falkenberg redan nu på tisdag den 24 september. Det är över 16 000 biljetter sålda och klacken börjar bli slutsåld så det är hög tid att köpa plåt för att inte missa ytterligare en blårandig fest på Stockholmsarenan!

Efter denna match är det enbart två hemmamatcher kvar så se till att stötta Djurgår’n på plats de sista matcherna!

Måndagens tryck visade klart hur det påverkade spelet, låt oss vara minst lika bra på läktarna mot Falkenberg! Vi ska visa att varje match är en final för oss nu! Sluta aldrig sjunga!

KÖP BILJETT HÄR!

Samling inför matchen!

På tisdagen håller Slaktkyrkan öppet från 15.00 för alla Djurgårdare. Där finns såväl drycker som käk! Slaktkyrkan är också öppet efter match.

Berit med personal hälsar också välkomna till Östra station på matchdagar, där de också ordnar buss till arenan. För att boka bord och bussplats – ring Östra på 08 612 00 14

Köp nya tröjan – innan den tar slut!

På matchen mot Helsingborg släppte vi flera nya klistermärken och en ny t-shirt med VM 1990-tema. Klibborna är i princip slut men det finns ett fåtal kvar. T-shirten gick åt ordentligt och håller på att ta slut i flera storlekar så ta chansen och köp den nu!

Vi kommer att sälja souvenirer på arenan på plan 5 bakom Sofialäktaren från cirka klockan 18.00. Vi tar kort, kontanter och Swish!