Bussar till Göteborg den 21 oktober – boka nu!

Dela gärna!

Måndagen den 21 oktober är det dags för en av de matcher som det är varje Djurgårdares plikt att åka på år efter år – IFK Göteborg borta! Det här året är matchen som bekant också mycket viktigare än på länge så se till att lösa så att du kan åka.

Efter en hel del jobb lyckades vi till slut inte få loss något tåg till denna match i Göteborg. Nu har vi dock släppt upp bokningen för bussresan dit! Medlemmar betalar 340 kronor för denna tripp, icke-medlemmar betalar 500 kronor men då ingår ett medlemskap i JK för 2019.

MEDLEMMAR BOKAR HÄR (Mina sidor)

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR

Matchbiljetter

Biljett till matchen ingår inte i busspriset! Vi har fått bortasektionen samt sittplatssektionen ovanför tilldelade till oss. KÖP BILJETT HÄR!