Snart bara 300 medlemmar kvar till 6000!

Dela gärna!

Vi slog vårt tidigare medlemsrekord på 5263 medlemmar i mitten av augusti, och efter det har det faktiskt bara fortsatt att öka. På löningsdagen den 25 september ligger vi på 5642 medlemmar och är alltså bara 358 medlemmar från att nå nästa drömgräns: 6000.

För varje medlem vi har blir vår röst tyngre i debatten och i diskussionerna med exempelvis DIF, förbund och andra aktörer runtomkring våra olika sporter. Varje medlem är sjukt viktigt för att vi ska kunna fortsätta vara ett av loken i den svenska supporterkulturen och lyfta Djurgårdens IF till nya höjder!

Den absolut största delen av intäkterna från medlemskapen går till att göra det lättare för dig som Djurgårdare att stötta laget på hemma- och bortaplan. Du är alltså med och sponsrar dig själv – och det bara för 150 kronor per år.

Nu uppmanar vi alla nya och gamla medlemmar att bidra till att vi slår rekord i år igen och kan göra ännu mer för alla Djurgårdare och för svensk supporterkultur. Du kan hjälpa oss slå rekordet så här:

  • Är du inte medlem? Bli det direkt via nätet och betala med kort! Du kan också bli medlem via Swish (se nedan)

BLI MEDLEM HÄR

BLI MEDLEM VIA SWISH SÅ HÄR:

Swisha 150 kronor till 123 160 55 18.

Ange ditt personnummer och din mejladress som meddelande.

  • Är du redan medlem? Hjälp oss sprida ordet! Dela medlemslänken på dina sociala medier, sprid vidare den här nyheten från våra kanaler och dela med dig av den här bilden på sociala medier och till dina vänner:

OBS! Kortet kommer att skickas ut till din folkbokförda adress av oss och kortet kan därför dröja några veckor. Om du vill få tillgång snabbt till “Mina sidor” kan du mejla oss på [email protected].

OBS! För barn upp till och med 12 år (födda 2007 eller tidigare) kostar medlemskapet 50 kronor och det går INTE att lösa via Swish. Bli istället medlem via länken nedan. Tänk på att den som eventuellt har skyddad identitet eller ej bor på sin folkbokförda adress inte kan bli medlem på detta sätt.

Glöm inte att du alltid kan bli medlem direkt i vårt souvenirstånd som på hockeyn återfinns vid sektion A18 och på fotbollen bakom Sofialäktaren på plan 5! Då får du också medlemskortet direkt i handen.

Alla som är med i JK är, oavsett hur mycket de själva går på matcher, med och stöttar en aktiv läktarkultur i såväl fotboll som hockey. Vi vill se till att DIF har ett så bra stöd som möjligt både på hemma- och bortaplan. Trots att våra buss- och tågresor håller väldigt hög klass har vi kunnat bibehålla sjukt bra priser vilket beror på att vi har många medlemmar. Tänk då vad vi kan göra med ännu fler.