All info inför Göteborg borta

Dela gärna!

Måndagen den 21 oktober är det dags för en av de matcher som det är varje Djurgårdares plikt att åka på år efter år – IFK Göteborg borta! Det här året är matchen som bekant också mycket viktigare än på länge så se till att lösa så att du kan åka.

Vi har tre matcher kvar i serien – tre finaler. Vinner vi dem har vi en väldigt bra chans – så se till att stötta DIF på plats i varje match!

Efter en hel del jobb lyckades vi till slut inte få loss något tåg till denna match i Göteborg. Vi ordnar dock givetvis bussresa dit och vi är inne på den tredje och sista bussen som kommer rulla! Det återstår bara ett fåtal platser på resan så boka din plats nu!

Medlemmar betalar 340 kronor för denna tripp, icke-medlemmar betalar 500 kronor men då ingår ett medlemskap i JK för 2019.

Bussen avgår klockan 10.00 från Stockholm, all information mejlas ut till resenärerna dagen före avresa.

MEDLEMMAR BOKAR HÄR (Mina sidor)

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR

Pubsamling

Bussarna kommer rulla till restaurang Ulle & Vi nära arenan och vi uppmanar alla som åker på egen hand att också samlas där. De erbjuder bland annat Heineken på flaska för 49 kronor denna dag och har flera olika maträtter att välja mellan. De har öppet redan från lunch så var där i tid!

Matchbiljetter

Biljett till matchen ingår inte i busspriset! Vi har fått bortasektionen samt sittplatssektionen ovanför tilldelade till oss. Sittplatsen är redan utsåld men det finns biljetter kvar på bortastå. KÖP BILJETT HÄR!