Inga bussar till Norrköping – sista chansen till tågbiljett på måndag!

Dela gärna!

Till årets sista match mot IFK Norrköping på bortaplan har vi sedan länge fyllt ett ganska stort tåg.

Alla våra resurser kommer gå till det arrangerade tåget, det blir alltså inga JK-bussar till denna match!

Vi har dock fått loss ett mindre antal tågbiljetter på grund av större vagnar – dessa säljs endast på plats mot Örebro på måndag bakom Sofialäktaren inför match och i pausen. Mer info om detta och mer exakt antal kommer på matchdagen. Tågresan kostar 300 kronor och du måste vara medlem i Järnkaminerna för att få boka en tågplats.

Viktig info om tågresan

Tåget kommer vara framme i Norrköping cirka 11.30 och avgår sedan mot Stockholm ett par timmar efter matchens slut. Exakta tågtider släpps senare och all info kommer mejlas ut till resenärerna inför resan.

Det är ingen åldersgräns på tåget utan det funkar precis som ett vanligt SJ-tåg. OBS! Ingen medhavd alkohol är tillåten – det säljs alkoholhaltiga drycker i bistrovagnen från klockan 11.00.