Löningslördag på Hovet – sjung fram Djurgår'n!

Dela gärna!

Bara två dagar efter den senaste hemmamatchen på Hovet är det dags igen. På lördagen denna löningshelg kommer nykomlingarna Oskarshamn till Hovet. Matchstart är 15.15 och du ska givetvis se till att dyka upp och sjunga fram Djurgår’n, vad annars?

Det är många lag som hakat på i den tidiga toppstriden och vi ska så klart se till att DIF fortsätter vara ett av dem.

Dyk upp på Hovet, dra med polarna, ta en bira på Greken och sjung högt för DIF i tre perioder innan lördagen fortsätter med valfri aktivitet.

KÖP BILJETT HÄR!

Souvenirförsäljning vid A18

Inför match och i pauserna har vi souvenirförsäljningen öppen i båset bakom sektion A18. Passa på att spendera pengarna på en t-shirt, en mössa, en halsduk eller varför inte en pin? Vi tar kort, kontanter och Swish!