Sista omgången i Norrköping – detta gäller

Dela gärna!

Det är dags för årets sista match. Vi har allt i egna händer och tusentals blåränder väntas göra resan till Norrköping när Allsvenskan 2019 ska avgöras. Efter 3-0-urladdningen mot Örebro står det klart att vi är en poäng från vårt slutgiltiga mål.

Till den här matchen har vi redan fyllt ett tåg på cirka 800 platser och det är smockfullt. All info om tågresan och tidtabell kommer mejlas ut till samtliga resenärer under torsdagen denna vecka!

Tåget kommer att vara framme så pass sent att vi uppmanar alla tågresenärer att bege sig direkt till Östgötaporten och inte gå till någon samlingskrog.

OBS! Ingen medhavd alkohol är tillåten – det säljs alkoholhaltiga drycker i bistrovagnen från klockan 11.00.

OBS! Har du sålt vidare din tågbiljett? Personen som köper din tågbiljett måste vara medlem – hör av er till [email protected] om ni gjort ett byte – så att vi kan boka om er i resesystemet.

Matchbiljetter

Precis som med tåget så är den här matchen helt utsåld sedan länge. Järnkaminerna har inte heller några biljetter att sälja. Om du köper från någon i andra hand – säkerställ att personen är seriös!

Samlingspub i Norrköping

För de Djurgårdare som tar sig på egen hand till Norrköping uppmanar vi alla att ladda upp tillsammans på Hugo’s på Slottsgatan 118 från klockan 10.00 – men var bara där en kort stund för det är viktigt att alla är vid Östgötaporten i riktigt god tid denna dag! Matchstart är redan klockan 13.00.

TILLSAMMANS KRIGAR VI FÖR ÄNNU EN POKAL!