Hylla guldhjältarna på torsdag – och sjung fram DIF Hockey!

Dela gärna!

Efter ett EFTERLÄNGTAT SM-guld i fotbollen riktar vi nu alla blickar mot hockeyn och torsdagen den 14 november får vi både hylla våra guldhjältar och sjunga fram hockeykrigarna. Det är Luleå som står för motståndet på Hovet!

Även om det av uppenbara skäl har varit fokus på fotbollen under hösten så har de som varit på plats på Hovet inte sjungit upp för DIF speciellt mycket hittills. Vi vet allihop att vi tillsammans kan så mycket bättre. En bra början att skapa ett sånt tryck på Hovet som bara Djurgårdsfamiljen kan göra, är nu på torsdag!

Våra kära svenska mästare från fotbollen är på plats denna afton och har givetvis med sig pokalen. Det exakta tidsschemat för hyllningen är inte spikat, men håll utkik på DIF Hockeys kanaler.

Runt 5600 biljetter är redan sålda! Sprid ordet så syns vi snart på Hovets läktare!

KÖP BILJETT HÄR

Vi kommer förhoppningsvis även kunna sälja vår guldtröja på plats på Hovet – håll utkik i våra kanaler de kommande dagarna för mer info om det.