Sjung fram DIF i CHL-kvartsfinalen mot Red Bull München

Dela gärna!

På tisdagskvällen är det dags för den första av två CHL-kvartsfinaler i kampen om en semifinalplats. Matchen börjar 18.00 hemma på Hovet!

För motståndet står Red Bull München, ett lag som liksom de flesta andra av Red Bulls offer var i ekonomisk kris när de blev köpta och fick byta namn, klubbmärke och färger. Bara det faktum vilka som står på andra sidan borde få många Djurgårdare att vilja gå på matchen. Vi har turen att tillhöra ett land där 51%-regeln som fastslagits inom svensk idrott i det stora hela skyddar oss från liknande maktövertaganden. Men den regeln, den grundbulten i svensk föreningsdemokrati, har länge varit och lär nog fortsätta vara hotad.

Stå upp för Djurgår’n, stå upp för svensk föreningsdemokrati. Scheiss Red Bull.

OBS! Dessa matcher så här långt in i CHL ingår INTE i säsongskortet. Alla säsongskortsinnehavare samt DIF Hockeys medlemmar har dock fått rabatterade biljetterbjudanden skickade via mejl – kolla din inkorg!

Om du inte är säsongare eller medlem – köp biljett här!

VI SES PÅ HOVET!