Nu öppnar försäljningen – köp säsongskort på Sofialäktaren!

Dela gärna!

På torsdagen klockan 16.00 släpps nyförsäljningen av säsongskort upp via DIF Fotboll. Säsongskortsförsäljningen ligger en bra bit över förra årets försäljning vid samma tid och nu har vi flera månader på oss att för första gången nå över 10 000 säsongskort. Efter förnyelseperioden ligger vi redan över 6 000!

Ett säsongskort på Sofialäktaren är den allra bästa investeringen du kan göra. Du får alla hemmamatcher i ett och är garanterad biljett på Sofialäktarens nedre del i de allra viktigaste och mest haussade matcherna.

Vi tog många kliv framåt stämningsmässigt ifjol men det är inte läge att luta sig tillbaka. 2020 ska vi sjunga, gunga och jubla ännu mer och högre än tidigare. Vi har ett guld att försvara och ett Champions League-kval att genomföra!

Priset för ett säsongskort på Sofialäktaren är 1500 kronor, och 1250 kronor om du är student, 7-20 år eller pensionär. Glöm inte att köpa till ett JK-medlemskap, Svenska cupen-biljetter och dam-säsongskort när du blir säsongare!

KÖP SÄSONGSKORT TILL SOFIALÄKTAREN HÄR!

Här är alla priser och kategorier för säsongskorten 2020: