JK-dagen den 9 januari – köp biljett och hylla Andreas Engqvist!

Dela gärna!

Torsdagen den 9 januari är det dags för DIF Hockey att spela hemma för första gången under det nya året – och ni vet vad det innebär vid det här laget. Det är Järnkaminernas dag som gäller när HV71 kommer på besök.

Vi har fått se magiska tifon och bra drag på JK-dagarna som varit genom åren sedan första gången i januari 2006. Alla som jobbar hårt för att förbättra hockeyn och alla som alltid står på läktarna oavsett match vet att vi inte alls nått upp i en bra nivå hittills den här säsongen.

Vi vet att det finns många yttre faktorer som kan påverka, allt från fotbollens fantastiska framgångar till ligasystemet i svensk hockey. Men vi vet också att den här dagen aldrig handlat om en hockeymatch. JK-dagen handlar om stoltheten för vår supporterkultur, den vi alltid skulle vilja ha oavsett sport och tid på året. Den vi alla är villiga att försvara med vår heder på våra arbetsplatser och skolor. Det spelar ingen roll vad du tycker om hockey, om årets lag eller om hur det gått sportsligt hittills – du SKA dyka upp på Järnkaminernas dag och vara med och fira vår läktarkultur så som vi vill att den ska vara när den är som allra bäst.

Andreas Engqvist tackas av

Den här dagen blir också speciell på ett annat sätt, för i samband med denna match kommer Andreas Engqvist tackas av. Han fick tidigare under säsongen till sist ge upp karriären eftersom sviterna från hans hjärnskakningar blivit för svåra. Vi vill visa vår tacksamhet till Ante som alltid stått på vår sida och alltid varit en av oss. Vi vill visa vårt stöd i hans kamp för att hitta tillbaka till ett bra liv i vardagen.

Var med och skapa säsongens absolut bästa stämning! Var med och hylla Ante!

KÖP BILJETT TILL JK-DAGEN MOT HV71 HÄR!