Julmarknad i souvenirbåset på DIF-Brynäs!

Dela gärna!

På tisdagen den 17 december är det dags för den sista hemmamatchen före jul när Brynäs kommer på besök till Hovet. Över 7000 biljetter är sålda, men det finns en del platser kvar till exempel i kurvan. Köp biljett här!

Till denna match så arrangerar vi en liten julmarknad i vårt souvenirbås utanför A18. Du kan bland annat passa på att köpa guld-tshirt och guldcollege till dig själv eller någon annan i julklapp. Här är våra erbjudanden denna match – priserna gäller både medlemmar och icke-medlemmar:

Guld-t-shirt 150:- (ordinarie pris: 200:-)

Guldcollege 450:- (ordinarie pris 500:-)

Alla halsdukar 100:- (ordinarie pris: 200/250:-)

Hovet t-shirt 150:- (ordinarie pris: 200/250:-)

Erbjudandena gäller endast på plats på DIF-Brynäs den 17 december.

Du hittar också resten av vårt souvenirutbud såsom övriga t-shirts, pins och mössor. I båset kan du också bli medlem i JK för 2020! Vi tar kort, kontanter och Swish!

VI SES PÅ HOVET!