Över 3000 medlemmar i JK för 2020 – bli medlem du också!

Dela gärna!

Det märks att det bubblar i Djurgårdsfamiljen. För cirka två månader sedan blev vi svenska mästare i fotboll för första gången sedan 2005 och vi har redan slagit rekord i säsongskortsförsäljningen.

Nu har vi också fler JK-medlemmar än vi någonsin haft så här tidigt på året! Förra året i början av januari var vi drygt 2000 medlemmar – nu är vi över 3000! Vårt mål är solklart: Nytt medlemsrekord för fjärde året i rad och att för första gången nå över 6000 medlemmar i Järnkaminerna. Det vill du väl också vara en del av?

Att vi säljer många medlemskap tidigt innebär också att vi enklare kan planera året, som förhoppningsvis kommer innehålla flera grymma resor, förhoppningsvis ett hockeyslutspel och minst två Europaresor i fotbollen. Var med och stötta det arbetet – bli medlem!

Det går snabbt, det kostar bara 150 kronor (160 kronor inklusive serviceavgift) och du gör dig själv och alla Djurgårdare en tjänst!

FÖRNYA DIREKT MED KORTBETALNING VIA MINA SIDOR – KLICKA HÄR

Var du inte medlem 2019?

Du är förlåten! Fixa ditt medlemskap för 2020 här!

Hur förnyar du?

  • Leta efter ”Epost-avi från Järnkaminerna” i din mejl! Denna hade förfallodatum 2019-12-31 men går att betala ett tag till! Om du betala via internetbank kommer du kunna välja att nästa år få avin som en e-faktura.
  • Välj JK-medlemskap som tillägg när du köper säsongskort hos DIF Fotboll. Där kan du även skänka minst 100 kronor till Reseklubben!
  • Ni som redan ifjol valde e-faktura kommer att få upp denna direkt i er internetbank.
  • Du kan logga in på ”Mina sidor” och betala ditt medlemskap med kort där under fliken ”Ekonomi”.
  • Du kan också bli medlem i vårt souvenirstånd på hockeyn eller fotbollen

Om du inte har fått någon inbetalningsavi via mejlen innan fredagen den 15 november – kontakta oss via [email protected].

OBS! Barn födda 2008 eller senare kommer att betala en barnavgift på 50 kronor plus serviceavgift. Om du fått en fullpris-avi i ditt barns namn – kontakta oss!

Viktigt: Förnya via nätet!

Mejlutskicken till alla medlemmar är betydligt billigare för oss att genomföra än att skicka ut fakturor via pappersutskick. Därför uppmanar vi alla att så snart som mejlet trillar in förnya direkt där eller via ”Mina sidor”. Då sparar vi pengar som vi kan lägga på betydligt roligare saker direkt under 2020.