Stöd Djurgår'n till final i CHL!

Dela gärna!

Säsongen hittills har inte riktigt varit som vi tänkt, men samtidigt är vi faktiskt bara tre matcher från att vinna en titel, en turnering där segraren ofta kunnat ta med sig självförtroende och energi in i SHL-slutspelet.

På tisdagskvällen spelas nämligen den första semifinalen av två i CHL och vi möter tjeckiska laget Mountfield. Vinner vi dubbelmötet väntar CHL-final mot antingen Luleå eller Frölunda.

Matchen mot Mountfield spelas på Hovet och matchstart är 19.00!

Medlemsrabatt för JK-medlemmar

Observera att säsongskortet inte gäller så här sent in i slutspelet i CHL. Alla säsongare i DIF Hockey samt alla medlemmar i JK har fått erbjudanden om billigare biljetter till denna match. Kolla in senaste nyhetsbreven från DIF Hockey och JK i din mejlinkorg för att utnyttja erbjudandet! JK-rabatten gäller fram till matchstart.

Är du varken säsongare eller medlem köper du biljetter här!

Vi ses på Hovet!

MISSA INTE JK-DAGEN PÅ TORSDAG – KÖP BILJETT HÄR