Lördagsmatch mot Malmö – ta med polarna till Hovet!

Dela gärna!

Efter en seger med 3-2 mot Linköping på torsdagen har vi nu sex raka hemmasegrar hemma på vår borg Hovet. På lördagseftermiddagen ska vi försöka ta en sjunde raka och du ska givetvis vara där och stötta laget på plats!

KÖP BILJETT TILL DIF-MALMÖ HÄR

Missa inte att vi som vanligt säljer souvenirer i vårt bås utanför A18. Vi säljer nu också den årsbok för DIF Fotboll 2019 som Bågspännaren tagit fram tillsammans med JK och Sofialäktaren tifo. Den kostar 199 kronor – missa inte! Vi har också fyllt på lagret av klistermärken.

Det går att betala med kort, kontanter och Swish vid vår souvenirförsäljning.

Damerna spelar efteråt!

Det är perfekt läge att även stötta vårt damlag denna lördag, som klockan 19.00 möter serieledarna HV71 på Hovet, så dröj kvar i området och se ännu mer hockey denna afton!