Sex platser kvar – åk med oss till Gävle på lördag!

Dela gärna!

Hockeysäsongen går in i ett avgörande skede om det ska bli en slutspelsplats och var i tabellen vi i så fall ska hamna. Ditt stöd behövs oavsett var DIF spelar! Lördagen den 1 februari är det dags för ett klassiskt möte med Brynäs på bortaplan. Då ordnar vi årets första bortaresa!

Efter att bussen blev fullbokad har vi fått loss en något större buss – vilket innebär att det nu är sex platser kvar att boka!

Matchstart är 18.00 och bussen kommer att avgå från Stockholm vid 15.30. All exakt info om resan mejlas ut till resenärerna inför avresa!

Medlemskap i Järnkaminerna för 2020 krävs och resan kostar 250 kronor. Är du inte medlem kan du köpa det direkt, då kostar det 410 kronor för både medlemskap och resa.

MEDLEMMAR BOKAR HÄR (Mina sidor)

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR

Du kan också skriva upp dig i vårt souvenirbås på kommande hemmamatcher på Hovet!

OBS! Matchbiljett ingår inte i priset – men alla som åker med bussen är garanterade en matchbiljett på bortastå för 100 kronor styck.

Biljetter för övriga

Om du inte ska åka med bussen men ändå vill vara på plats i Gävle kan du köpa biljett via Brynäs här!

Samlingspub i Gävle

Bussen kommer gå direkt till arenan, men vi uppmanar Djurgårdare som åker snett och vill samlas i stan innan att besöka Frozen Mexican på Staketgatan 32. Stället är nyöppnat och drivs av Djurgårdaren William. Det finns bra priser på utvald mat och dryck och det går också att till exempel spela shuffleboard. Stället har 100 sittplatser.

Vi ses i Gävle – land och rike runt!