Avspark Sofialäktaren på Slaktkyrkan på lördag – vi ses där!

Dela gärna!

På lördag är det dags att sparka igång fotbollsäsongen med årets första träningsmatcher. Herrlaget möter Brann klockan 15.00 och damlaget möter Linköping klockan 18.00. Knappt 4000 biljetter är redan sålda och vi hoppas på minst det dubbla till slut!

KÖP BILJETT HÄR

Från klockan 12.00 är det Avspark Sofialäktaren som gäller med skönt häng och bra musik. I och med bojkotten mot barer och kiosker på Tele2 Arena och Hovet är denna samling flyttad till Slaktkyrkan. De har även gjort en annan lösning för oss som gör att man slipper dricka Spendrups-kopplad öl på samlingen. Slaktkyrkan har öppet 12.00-15.00 men är tyvärr inte öppet efter match.

Om du inte varit på Slaktkyrkan tidigare – se karta nedan:

På samlingen kan du fynda souvenirer, bland annat våra guldtröjor som finns kvar i vissa storlekar om du missat att köpa ditt ex eller vill ha en extra! Vi tar kort, kontanter och Swish och glöm inte att också bli medlem i Järnkaminerna för 2020 – vi är snart över 4000 medlemmar redan!

Vi ses på Slaktkyrkan!