Hylla vår historia och slå hemmarekordet – gå på DIF-Brynäs!

Dela gärna!

På hemmaplan har det mesta fungerat för DIF Hockey sedan i höstas, trots att bortaspelet lämnat en del i övrigt att önska. På tisdag är det så att vi faktiskt kan slå DIF:s klubbrekord i antal hemmasegrar i rad om vi tillsammans säkrar en 13:e raka hemmaseger när Brynäs kommer på besök.

Dessutom har DIF valt ut denna match som en jubileumsmatch för att hedra vår historia. Spelarna kommer att spela i ett speciellt framtaget ställ baserat på 1966 års tröjor och inför matchen blir det ett slags DIF-museum på E4 Norra med olika gäster, pokaler och andra delar av vår historia. Även JK kommer att finnas på plats där!

Häromdagen var det över 6000 biljetter sålda och siffran lär stiga en hel del så se till att köpa biljett idag!

KÖP BILJETT HÄR!